top of page
Office

Integritate

Standardele de lucru în cadrul companiei IULIUS sunt la cel mai înalt nivel, însă, ne dorim să ne îmbunătățim continuu procesele interne. Astfel, am creat instrumentul Whistleblower, ce are scopul de a oferi angajaților și partenerilor posibilitatea de a contribui la îmbunătățirea activităților din companie, prin identificarea și comunicarea în mod anonim a anumitor nereguli sesizate la locul de muncă, încălcarea Regulamentului de Ordine Interioară (ROI) și/sau Codul de conduită etică.

 

Astfel, vă informăm că aveți posibilitatea de a transmite sesizări privind problemele de integritate de la locul de muncă către conducerea companiei.

Mesajele sunt confidențiale și pot fi transmise către adresa de e-mail integritate@iuliusmall.com, care este operată de o entitate externă, ce elimină datele de identificare înainte de a ajunge la Comitetul (grupul) de integritate. În aceste condiții, persona care transmite emailul nu va primi niciun răspuns, dar situația semnalată va fi analizată de Comitetul (grupul) de integritate și va fi soluționată în cel mai scurt timp.

 

Compania IULIUS garantează anonimatul acestor sesizări!

Sănătate la locul de muncă

Compania IULIUS se preocupă să ofere locuri de muncă sigure pentru angajații și colaboratorii săi, urmărind prevenirea îmbolnăvirilor profesionale și a accidentelor de muncă, fiind luate toate măsurile de precauție rezonabile în acest sens. Așadar, în cazul în care vă întâlniți la locul de muncă cu condiții periculoase, vătămări, accidente sau boli, puteți raporta aceste situații supraveghetorului, managerului sau anonim, la adresa de e-mail integritate@iuliusmall.com.

Asigurarea unui mediu de lucru sigur este preocuparea noastră zilnică, atât pentru angajați cât și pentru contractori, acționari sau furnizori.  

Happy Businesswoman
bottom of page